Upside Down But Keeping Cool And Steady | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Upside Down But Keeping Cool And Steady

3 comments
Assalamualaikum..

Semenjak dua menjak, aku barulah merasai jerih perihnya bergelar pelajar perubatan yang orang-orang selalu duduk kata, sibuk dan stress menggila.. Keh keh keh.. Bukan apa, selama ini aku selalu sibuk tapi buat-buat tak sibuk.. Kalau tak sibuk, aku buat-buat tak sibuk.. Jadi manalah masanya yang aku boleh guna untuk conteng di sini.. It's been so long..

Kan?



Sikit pesen gini hidup aku.. Upside down.. Banyak benda yang dulu aku selalu fikir, benda tak bermanfaatlah kiranya, tapi sekarang aku dah tak ada masa nak fikir.. Hidup pelajar tahun akhir, lagi-lagi bidang begini memang menggila.. Kalau boleh putar balik masa, memang aku tak ambil jalan ini.. Ikhlas aku cakap.. Kenapa, bagaimana, apa, biarlah aku saja yang tahu.. Heh..



Jadinya, dah alang-alang menggila, biarlah sampai ke akhirnya.. Sikit lagi jalan yang aku nak lalu.. Biarlah hidup tunggang terbalik sekarang, tapi di masa akan datang aku dapat berdiri jalan tegak dengan senyum penuh makna.. Aku rindu blog ini.. Seriously aku kata, memang aku rindu sangat.. Tapi aku ada tanggungjawab lain yang lebih besar perlu aku tunaikan.. InsyaALLAH.. Masa akan datang, ada masa terluang, selang setiap jam aku conteng.. Keh keh keh..

Whatever it is, I'm keeping myself as cool as possible and steady all the way.. Tolong doakan aku berjaya sudahi perjalanan aku ya.. Sampai sini.. Sayang semua.. Assalamualaikum..


HEART SPEAKS : Dah nak masuk bulan November.. Haih.. Entahlah..


ALL THE PICTURES CREDITED TO UNCLE GOOGLE.. ^^

3 Comments Here:

cik pak we berkata...

assalam cik mak we

Jangan patah semangat dear. ckit jer lagi nk menuju ke garisan penamat. u can do it. yes, sure u can do it ( hari ni pom2 gurl x der ... ha33 )


Mengeluh dgn November. ada apa ya dgn November ??

♥CIK SHA♥ berkata...

insyaAllah..mudah-mudahan segalanya berjalan lancar untuk doc hana..^_^

Faaein Talip Roy berkata...

semoga maju jaya yer dokter.. do the best.. i know you can do it.. lama dah tak menyinggah ke sini.. ^^,

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.