Jangan Lupa Namaku | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Jangan Lupa Namaku

5 comments



Assalamualaikum..
Mata tak dapat nak lelap..
Alunan ini aku putar dan putar..
Sebak.. Tiap bait kata itu benar buat aku sebak..
Dengarkan dan memahaminya dalam erti kata sebenar, pasti anda akan rasakannya juga..



Walau aku tidak bersamamu
Jangan engkau lupakan diriku
Walau aku tiada di sisimu
Jangan engkau lupakan namaku

Kerana
Aku mengingati mu
Kerana

Aku mencintaimu

Andai aku
Bisa bertemumu
Dengan senyum ku tadah syukurku
Andai aku bisa menyentuhmu

Air mata pasti deras gugur

Kerana
Aku merindui mu
Kerana aku sentiasa

Menyintaimu oh sepenuh hati

Walau kamu
Jauh di mataku
Jangan aku hilang dalam kalbu
Saat kamu samar mengingati

Jangan aku terus kau lupakan

Kerana aku
Sentiasa mengingatimu
Kerana aku
Sentiasa menyayangimu oh kekasih hati

Andai aku bisa memelukmu
Pasrah aku tabah diujimu
Andai aku bisa dicintai
Dengan rela menyerahkan hati

Kerana.
Aku merindui mu
Kerana aku sentiasa menyintaimu

JANGAN LUPA NAMAKU
(POMPA BENSIN)
Kredit kepada site ini


Jangan lupa namaku.. Selamat malam semua.. Assalamualaikum..



5 Comments Here:

farhana berkata...

Dah lama nak carik yg full version punya mp3..
sadis, tak jumpa..
best kan cite n lagu dia...
meruntun kalbu.

It's Me berkata...

cuba convert video youtube diatas
ke mp3 melalui url nya secara online
- http://bit.ly/pEwxd0

-------------------------------------

Pujaan ku wajahmu nan beseri
Berikanlah sinaran cahya ( yg riang gembira .. ha ha ha ) hidupku
Oh namamu terukir di hatiku
Kekal dalam kenangan sanjungan jiwa

http://www.youtube.com/watch?v=hrq37isLeS8

cikpepel berkata...

xpenah dgr pun..

adrinaqamarina berkata...

ni ost ramadhan terakhir ke ape? teka je sebab ramai orang tengah cakap pasal citer tu~

FarhanaDr berkata...

@It's Me Amboi. Panjangnya gelak ha ha ha tu.

Unik unik. Jangan lupa namaku? Namamu terukir di hati. :)

Eh! Unik ke sweet? Hehe. :p

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.