18 Mac 2012

Assalamualaikum..

Fuh! Perasaan sekarang macam perasaan orang yang nak buat Bungee Jumping.. Walaupun aku tak pernah merasa benda alah Bungee ini, tapi aku rasa perasaan aku sekarang memang sikit lebih kurang macam ini juga kot.. Gerun, ngeri, berdebar-debar.. Boleh pilih nak "terjun" atau tak dan aku pilih untuk "terjun" dan melaluinya.. After all, aku dah laluinya 2 kali sebelum ini..


Aku tak tahu apa yang terbentang esok, lusa dan hari-hari seterusnya, tapi apa aku tahu aku akan push everything to the max and throw out everything.. Semoga kali ini ada sinar bahagia.. Aku tahu aku tak bersendiri.. DIA sentiasa ada untuk hamba-hambaNYA..


Aku juga ada pemangkin semangat aku, iaitu emak, abah dan adik-adik.. Tak lupa sahabat-sahabat seperjuangan..


Usaha dan tawakal.. Mudah-mudahan kejayaan milik kita semua..

Selamat malam.. Assalamualaikum..

*BATTLE MODE ACTIVATED*

3 Comments Here

Something happy? =) Go with it Dr, semuanya adalah pengalaman..
insyaAllah moga baik-baik saja, ameen.

*Gerun nak buat bungee jumping*

REPLY

semoga semuanya dipermudahkan dan ceria2 selalu..selamat pagi :)

REPLY

best dan teringin juga nak berbungee jumping ni...

P/s : Jemput join

My Pinky Moments Contest

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes