13 Jun 2011

Assalamualaikum..
=)


Sesungguhnya untuk menambat hati seorang Cahaya Yang Riang Gembira, bukanlah dengan aiskrim.. Muahaha.. Mengada-ngada weh ayat.. Epal merah tetap di hati okay.. Dulu, kini dan selamanya.. Harapnya begitulah.. *Simpan makna tersirat untuk diri sendiri.. Diam-diam saja.. Syhhh..* =)

Apa pun, bukan apa pun tak boleh ya, aku sedang lapar aiskrim.. Nampak yummie kan aiskrim di atas? Nanti nak serang lagilah.. Tapi kali ini, kita cuba perasa lain pula.. Harganya pun berpatutan dengan kuantiti aiskrim yang dihidangkan.. Semangkuk besar weh.. Ngilu gigi, beku otak, pecah perut..

Perasa yang aku pilih semalam adalah Mango Pomelo.. Ahh!! Aku suka mangga.. Pertama kali jejakkan kaki di Ice Room, sejuk mata memandang, hijau tenang.. Outlet Ice Room dah makin bertambah-tambah, disebabkan semalam berjalan ke Bangi, jadi singgah di Outlet Bangi saja.. Next time, kita serang outlet yang terdekat iaitu Kota Damansara pula okay.. *hari-hari jengah pun boleh kot.. muahaha..*

Till here peeps.. Take care.. Selamat memulakan rutin harian anda untuk minggu ini.. Selamat malam.. Assalamualaikum..


HEART SPEAKS : Malam ini Kawtim!! Haha.. Kawtim maknanya settle.. Bahasa Kantonis tu.. =)

21 Comments Here

uuu mkn ice cream tak ajak. sampai hati

REPLY

seriously looks yummy! nk g ice room smpi skang x g2 lg T_T

REPLY

@Adziim U madang tak de masa. Sibuk semedang. :p

REPLY

@SuRayA^i. I like. Aiskrim dia tak rasa sangat, perisa dia tu yang beri rasa. :)

REPLY

nampak menarik! tapi sebabkan rina tak berapa suka kaler kuning, so macam tak best. hehe.


*biased*


perisa stoberi ade tak akak?


hehe.


hajama kena menang malam ni!

REPLY

perghhhh..
lau makan dengan hero kesayangan seperti ki joon,dokko,poh chai...
rasa berganda2 perghhhhhhhhhhhhhh...

REPLY

@adrinaqamarina Haha. Bias bias! :p

Strawberry musti laa ade kan. Hajama dah menang pun. Hoyeah! ;)

REPLY

@nora Haha. Kan kan? Suweet arr. Especially kalau macam dalam episod 12 TGL. Oh mai! Dating yang rare. ;)

Poh Chai? Haha. :p

REPLY

ko tgk
kat perak ada semua tu? ada?
haha

REPLY

@Aimi dan Pakcik Hashim Haha. Kehendak je ni sume. Bukan keperluan. Ayat dengki tau Aimi ni. Kejam kejam!!

REPLY

woi...makan tak ajak. Siot je..hehe

Aku acctually antara orang yang tak suka makan ice cream..tak tau sebab apa...

Tapi kalau orang yang tersayang ajak, boleh pulak makan...kekeke

REPLY

@Khairy Woi. Lama tak nampak Doktor Gigi. Hehe. Mana nak ajak, kau sibuk dengan tersayang kau tu. Haha.

Dah kalau dengan tersayang, makan apa pun sedapppppp. :p

REPLY

F
U
U
Y
O
O
O

kalau ice cream or kek ada coklat rise (betul ke eja) sure wan naik hantu tgk! rasa nak terkam je

huhu

REPLY

satu mangkuk nih brapa RM?

Juvana Episod 8

REPLY

huwaaaaaaaaa sedapnya dikkk terasa sampi ke tekak nie :)

REPLY

Yummehhhh!!!!
bangi kat area mana outet tu???

REPLY

farhana!! outlet bangi? bangi or bdr baru bangi? klu bdr baru bangi ofis mimi dkt je ngan ice room tue.. next time dtg rogerla.. leh date mkn ice cream.. hehe.. =)

REPLY

makan ice cream dlm bilik ice.. ?

REPLY

bilik ais bukan bilik mayat ke doc? :p

REPLY

ah tidak..sangat meliurkan..slurrrp

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes