21 Apr 2017

Assalamualaikum.

Hmm. Rumah baru kita. Selamat datanglah, kalau masih ada lagi yang datang. Haha. Pageview pun makin merundum, gara-gara malas nak update. Banyak sangat kerja nak kena settle sekarang. 2 minggu lagi dah mula site work, dan hospital pertama aku will be KPJ Kajang. My first independent site work will be Tung Shin Hospital, but sama ajalah. Kerja tetap kerja. Can't wait.

Dah nak masuk 2 bulan kerja. Macam-macam jadi, happy moments, shocking moments, sad moments ada sikit, dan macam-macamlah. Honestly, culture shock juga sebenarnya bila masuk environment office, sebab kau akan nampak macam-macam benda. Hahaha. Mampu gelak sajalah hakak ni. Redha! Harapnya aku terus bertabah sebab kerja aku sekarang sebenarnya sangatlah menarik dan best. Cuma aku kena kental tahan semua benda. Semoga Allah permudahkan urusanku ini. Dan juga urusan anda-anda semua.
:)

Nak tidur dah, tapi sebelum tidur nak tanya satu soalan, okay tak rumah baru aku? Hahahaha. Tulis blog tak ada masa manjang, tapi deko rumah semangat aje. Haha. Okaylah, selamat malam ya. Mimpi indah. Assalamualaikum.


P/S: Rindulah.

2 Comments Here

avatar
Bukan Nordin Ahmad

Mungkin disebabkan pemilihan warna cerah membuatkan terasa luas rumah baru ni.
Profile pic tu tukar le gambor sendiri baru nampak chomel ... ha3

REPLY

@Bukan Nordin Ahmad Eh. Ni rumah lama sebenarnya. Tukar balik sebab ada problem dengan template baru. Haha. Tak apalah, orang baca blog bukan nak tengok tuan rumahnya. =p

REPLY

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes