8 Mei 2017


Assalamualaikum.

Dah nak pukul 6 oii. Tapi belum boleh balik lagi. Kerja melambak lagi. Saja try test update blog dekat office. Haha. Sambil menyambil orang kata.

Tadi singgah Quill Mall. Ternampaklah benda kesukaan aku - KEDAI ROTI. Aku memang kaki roti. Suka gila. Rambang mata kalau masuk 3 kedai, kedai roti, kedai gadget, kedai buku. Haha. Tapi make sure, dah mencekik berjenis-jenis roti, lari-larilah sikit ya bakar apa patut. Aku pun semenjak pindah KL, lately baru nak mula exercise balik. Raya nak kurus!! (Impian 5 tahun lepas eh)

Oh! Balik pada cerita kita tentang rasa campuran. Satu kepantangan aku, bila roti yang aku beli, roti yang manis, tiba-tiba dia rasa sos, dia rasa sambal, memang terbakar jugalah. Haha. Sebab bagi aku roti manis bercampur dengan rasa selain dari yang manis, it's a big NO NO!!! Rasa macam "meh". Tahu tak "meh"? Haha.

Okay, itu aje nak conteng dan bebel. Haha. Tata titi tutu. Assalamualaikum.

Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates & MyBloggerThemes