Majlis | " Cahaya Yang Riang Gembira "


Majlis

7 comments

Assalamualaikum.

Balik Kota Tinggi kali ini berjayalah kita tengok kad jemputan yang dah siap. Tinggal nak pos. Siapa nak?? Bak mai alamat. Heee.

Kalau tengokkan pada pelan lokasi majlis untuk 28/5/2016, aku sendiri pun pening sebenarnya. Haha. Tapi tak apalah, boleh key in dalam Waze je, iya dak??

Jemputlah datang. Kita jumpa 28/5/2016 di Kota Tinggi okay. Cuma nikah buat dekat Melaka, seminggu sebelumnya.

That's all for now. Will update more. Take care. Assalamualaikum.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜





7 Comments Here:

farhan berkata...

hana nak kawin ?

farhan

FarhanaDr berkata...

@FARHAN

I wrote in my previous post, my younger sister is going to get married. Not me of course. Not yet.

Jemputlah datang kalau ada kelapangan.

farhan berkata...

haha xsempat baca...
terkejut tgk
tetiba je kan

FarhanaDr berkata...

@Farhan

Haha. Zaman sekarang dah tak kisah. Tetiba pun boleh. Tetiba ada orang masuk minang, kalau baik orangnya, parents pun okay, tak ada masalah kan? Hehe. Anyway, you are not here in Melaka anymore eh? Migrate utara ke? Anyhow, jemputlah datang ya kalau ada free time. :)

farhan berkata...

in sha allah if ada di melaka :)

akira sendoh berkata...

assalamualaikum doc. fuh terperanjat. nasib baik baca komen2 dlu kat bawah. hihi

FarhanaDr berkata...

@AKIRA SENDOH

Haha. Saya punya tak tahu bila zaman lagi. Bagilah adik-adik jalan dulu. :)

Cahaya Yang Riang Gembira. Dikuasakan oleh Blogger.